Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - بر اساس قانون، اپراتورهای تلفن همراه باید هر مشترکی را در زمان اشتراک و خرید سیم‌کارت، شناسایی کنند.
وزارت ارتباطات با تاکید بر الزام قانونی احراز هویت مشترکان موبایل توسط اپراتورها، شیوه احراز هویت بیومتریک خریداران سیم‌کارت و عملیاتی کردن رمز یکبار مصرف این سیم کارت ها را اعلام کرد.

به گزارش ایتنا از مهر، بر اساس قانون، اپراتورهای تلفن همراه باید هر مشترکی را در زمان اشتراک و خرید سیم‌کارت، شناسایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با دستورالعمل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وقتی فردی می‌خواهد سیم‌کارتی خریداری و یا فعال سازی کند، اپراتورها با روش ارسال رمز یکبار مصرف برای احراز هویت وی اقدام می‌کنند.

در این روش هنگام خرید سیم‌کارت کد یکبار مصرف به انتخاب مشترک به یکی از سیم کارت‌هایی که به نام وی در شبکه‌های اپراتور ثبت شده، ارسال می‌شود و ادامه فرآیند خرید و فعال‌سازی سیم‌کارت جدید، با واردکردن کد ارسال شده، امکان پذیر است.

وزارت ارتباطات احراز هویت دقیق کاربران و جلوگیری از فعال‌سازی سیم‌کارت با سوءاستفاده از مدارک شناسایی دیگران را از نتایج مهم اجرای این طرح عنوان کرده است.

در این طرح علاوه بر احراز هویت بیومتریک (اثر انگشت) و عملیاتی کردن رمز یکبار مصرف برای سیم کارت‌های اولی، رمز یکبار مصرف به سیم کارت معرف، ارسال و فعال می‌شود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: سیم کارت احراز هویت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رمز یکبار مصرف احراز هویت سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، هاشم علایی اظهار کرد: بر اساس ماده ۱۰ قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌ها و نواحی صنعتی، دفاتر اسناد رسمی موظفند در صدور هرگونه خرید و فروش و وکالت نامه‌های تنظیمی واحد‌های تولیدی مستقر در شهرک‌های صنعتی، از این شرکت استعلام و کسب مجوز کنند.
وی افزود: همچنین بر اساس این قانون، هرگونه نقل و انتقال واحد‌های تولیدی منوط به اخذ پایان کار و دریافت پروانه بهره برداری از دستگاه‌های ذیصلاح است و خریداران و فروشندگان موظفند نسبت به انجام مراحل نقل و انتقال واحد تولیدی از طریق شرکت شهرک‌های صنعتی اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، اجرای این قانون را در راستای جلوگیری از بروز مشکلات آتی برای خریداران و حمایت از سرمایه گذاران واقعی دانست و خاطرنشان کرد: ممکن است برخی از قرارداد‌ها دارای مشکلاتی از قبیل بدهی اقساط زمین، ترهین و یا اجرائیات صادره از سوی بانک‌ها، تخلفات ساختمانی، مشکلات زون بندی و زیست محیطی، احتمال فسخی بودن زمین مورد معامله را داشته باشند که وجود هریک از این موارد به طور حتم منتهی به مشکلات آتی برای خریداران خواهد شد.
علایی تصریح کرد: در موارد متعددی مشاهده می‌شود که این نوع خرید و فروش‌ها منجر به طرح پرونده‌های کیفری دایر بر خرید و فروش مال غیر و کلاهبرداری شده که لازم است خریداران ضمن توجه به الزامات قانونی، موارد پیشگیرانه را در خصوص جلوگیری از ضرر و زیان‌های احتمالی در نظر داشته باشند.

دیگر خبرها

  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • ۴ دلیل ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و سکه و نقره داغ شدن خریداران
  • ممنوعیت خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی قبل از اخذ پایان‌کار
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • هشدار یه خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • خریداران مسکن و مستاجران منتظر این تغییر باشند! / ابوالفضل نوروزی مطرح کرد
  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها