Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@08:33:13 GMT

نکاتی مهم جهت خرید سیم کارت

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۳۸۱۹۸

نکاتی مهم جهت خرید سیم کارت

شرکت‌های همراه اول، ایرانسل، رایتل، شاتل و چند شرکت دیگر در زمینه ارائه خدمات سیم کارت فعالیت می‌کنند و خط‌های همراه اول دائمی البته شماره‌های رند و قدیمی در بازار با بهترین قیمت ممکن به فروش می رسند، در این مطلب، نکات مهمی را در رابطه با خرید سیم کارت ارائه می‌دهیم.

در اینجا چند نکته‌ی کلیدی را با هم بررسی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال، اگر از قیمت واقعی سیم کارت خبر نداشته باشید، ممکن است سیم کارت ارزان را به قیمت بالاتر به شما بفروشند یا سیم کارت کارکرده را به عنوان صفر به شما فروخته شده و با تماس‌های گاه و بیگاه آرامش را از شما بگیرند.

تعیین قیمت سیم کارت

برای استعلام قیمت سیم کارت رند و معمولی، به راحتی می‌توانید از وبسایت هایی که قیمت گذاری سیم کارت را در سرویس‌های خود دارند کمک بگیرید.

اولین نکته پیش از خرید سیم کارت چیست؟ در گام اول باید قیمت واقعی سیم کارت را مشخص کرد. با سپردن این کار به حرفه ای ها، خیالتان راحت است که پول شما دود نمی‌شود و دقیقاً به اندازه ارزش واقعی خط، سرمایه گذاری می‌کنید.

یادتان باشد که اعتبار جایی که از آن استعلام می‌کنید بسیار مهم است. پیشنهاد می‌کنیم که از دفاتر پیشخوان دولت که معتبرترین مکان برای خرید و فروش سیم کارت هستند استفاده کنید.

پس از بررسی و جستجو برای قیمت گذاری سیم کارت، سایت jamsimkart.com را پیدا کردیم. در این سایت می‌توانید به صورت رایگان استعلام قیمت سیم کارت خود را بگیرید.

استعلام مکانی خط؛ یعنی شماره شما برای کدام شهر است؟

سیم کارت ۹۱۲ در شهرهای مختلفی مانند تهران، قم، قزوین، سمنان و… عرضه شده است. آیا می‌دانید خط فعلی شما یا سیم کارتی که می‌خواهید در آینده بخرید متعلق به کجاست؟

شاید باورتان نشود، اما قیمت خطوط شهرستان با خطوط تهران تفاوت دارد! در واقع سیم کارت‌های عرضه شده در تهران، قیمت و ارزش بیشتری در مقایسه با دیگر مناطق دارند.

راه حل چیست؟ با مراجعه به سایت jamsimkart.com ، و تماس با کارشناسان و متخصصان این مجموعه، به صورت کاملاً رایگان از راهنمایی‌های ایشان جهت استعلامات قبل از خرید بهره مند شوید.

سایر نکات مهم هنگام خرید سیم کارت

فرقی نمی‌کند که خریدار سیم کارت کارکرده یا صفر باشید. در هر صورت باید به همراه مدارک شناسایی، به یکی از دفاتر امور مشترکین شهر خود مراجعه کنید. پس بهتر است که از اتلاف وقت و هزینه خودتان جلوگیری کنید و مستقیم به وبسایت دفتر پیشخوان دولت جم ( jamsimkart.com ) مراجعه کنید و تمامی خدمات را بدون نیاز به مراجعه حضوری و حتی در مکان خودتان انجام دهید.

اگر سیم کارت مورد نظرتان به نام شده باشد، باید به همراه مالک و مدارک شناسایی او به دفتر امور مشترکین بروید.

برای سیم کارت‌های صفری که کارت فعال‌سازی دارند نیازی به حضور شخص فروشنده نیست و می‌توانید به راحتی آن را فعال و به نام خود کنید.

هنگام خرید سیم کارت قسطی، ماجرا کمی فرق می‌کند؛ باید به صورت حضوری به دفاتر مراجعه کنید و با تنظیم قرارداد و ارائه مدارک شناسایی، فرایند خرید را آغاز کنید. در نظر داشته باشید که با خرید اقساطی سیم کارت، خط پس از پرداخت آخرین قسط به نام خریدار می‌شود.

توجه داشته باشید که پیش از خرید سیم کارت مورد نظرتان، بدهی سیم کارت را استعلام کنید و مطمئن شوید که مالک قبلی، هزینه قبض خود را پرداخت کرده است. البته چنین اتفاقی کمتر پیش می‌آید ولی باید به ریزترین موارد هم دقت کرد.

برخی از مالکان، قبض و بدهی خود را به صورت قسطی پرداخت می‌کنند. پیش از خرید سیم کارت اطمینان حاصل کنید که از بدهی‌های قبلی، قسطی باقی نمانده باشد.

در صورتی که هنوز بدهی ای وجود داشت، مبلغ قبض را از قیمت کل کسر نمائید، یا می‌توانید از مالک، درخواست تسویه بدهی‌های پیشین شماره‌اش را داشته باشید.

برای امضا قرارداد و توافقات نهایی، بهترین راه مراجعه به دفاتر قانونی امور مشترکین است.

اگر فروشنده خط هستید، نباید پیش از دریافت مبلغ، قراردادی را امضا کنید.

دفتر پیشخوان دولت جم ( jamsimkart.com ) ، ارائه دهنده خدمات غیر حضوری سیم کارت در ایران

کد خبر 560158

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سیم کارت همراه اول ایرانسل رایتل فروش سیم کارت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خرید سیم کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • سرقت از مردم در پوشش کمک برای خرید بلیت مترو
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان